Familie Tilstra Familie Tilstra
Waarom wij weer voor een ERA Makelaar zouden Kiezen!

Ons huis stond al geruime tijd te koop en de makelaar die wij hadden ingeschakeld deed naar onze mening te weinig. Vaak moesten we zelf met ideeën komen. Op 15 mei waren wij dit beu en hebben we besloten om van makelaar te wisselen. Dit is ons zeer goed bevallen.

Bij het gesprek aan huis werd alle tijd genomen om ons alle informatie te geven over hoe een ERA Makelaar te werk gaat, met voorbeelden erbij.

Om een voorbeeld te noemen ze sturen flyers rond in de buurt van je woonomgeving, daarmee maken ze de omgeving attent dat de woning te koop staat. Ze organiseren landelijke open dagen, waar wij echter geen gebruik  van hebben gemaakt. Want wat bleek, op 21 juni zou het Open Huizen Route zijn en ons huis was op 11 juni verkocht.

Wij zijn er natuurlijk heel erg blij mee. De overstap naar de ERA Makelaar is ons goed bevallen. Nu zult u zeggen "dit schrijven we alleen omdat ons huis verkocht is".
Maar ga zelf eens praten bij verschillende makelaars en kijk wat ze u te bieden hebben en zie het verschil.

Wij zouden zo weer voor een ERA Makelaar kiezen.


Image not available Mathijs ten Berg
ERA Netwerk.

"Na de verkoop van mijn appartement vulde de makelaar voor mij ook nog even de meterstanden in. Dat is maar een klein puntje maar juist omdat soort dingen ben ik erg tevreden over ERA Tilburg Makelaardij.

Ze regelen echt van alles voor je. Omdat ik zelf naar Groningen ging verhuizen hebben ze mij in contact gebracht met één van hun ERA Collega's  in Haren. Alles verliep op een heel prettige manier, zonder rompslomp.