ERA Tilburg maakt deel uit van de ERA Midden-Brabant Groep.

De ERA Midden Brabant Groep heeft inmiddels drie vestigingen:

ERATilburg Makelaardij Centrum

ERA Tilburg Makelaardij Reeshof

ERA Kaatsheuvel Makelaardij

2000 was het jaar waarop we samen met Makelaarskantoor Sijlmans, en Damen en Stienen ERA Makelaardij uit Hilvarenbeek een makelaarskantoor openden in het centrum van Tilburg "Allure ERA Makelaars" aan de st Josephstraat.  op dit moment is de onderneming in handen van  Peter Sijlmans en Pam Smits.

medio 2002 zijn we naar buiten getreden onder de naam ERA Tilburg Makelaardij. Dat dit een succes zou worden hadden we gehoopt maar dat dit zou leiden tot de opening van een 2e vestiging in de Reeshof en overname van een makelaarskantoor  in Kaatsheuvel hadden we in 2000 niet durven dromen. 

Anno 2003 vallen alle kantoren onder de ERA Midden Brabant groep en zijn we actief in heel Midden Brabant. Vanwege de ERA formule kunnen we iedereen in heel Nederland van dienst zijn. Onze formule is helder en klantvriendelijk.

Kijk gerust eens rond op onze web-site of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek omtrent verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding, een taxatie of adviesering  met betrekking tot uw onroerende zaken.
maar ook als u meer informatie wenst omtrent ERA kunnen wij u natuurlijk van dienst zijn.