Cindy Steijaert
cindy@eratilburg.nl
013-5800203


Hallo,

 

Na de afronding van mijn studie HTS bouwkunde in 2002 ben ik gaan werken in de makelaardij. Om niet alleen het bouwkundige aspect van de makelaardij te beheersen ben ik ook meteen gestart met de studie Vastgoed Vakopleiding van de SOM. Deze hoop ik in mei 2004 af te ronden.

Na iets meer dan een jaar gewerkt te hebben bij een Era makelaarskantoor in de regio van Tilburg, kreeg ik de gelegenheid om het team van Era Tilburg te versterken.

 

Bij het kantoor ERA Tilburg verzorg ik de voorkomende binnendienst- en ondersteunende buitendienstwerkzaamheden, gedurende het gehele traject van de opstartfase tot de overdracht van de woning.

 

In mijn vrije tijd ben ik druk bezig om samen met mijn vriend ons huis te verbouwen.

 


Image not available Lieke Verhoeven
Pam Smits
pam@erakaatsheuvel.nl
0416-279909 / 013-5800203
06-53943463

Aangenaam,

Na ca 6 jaar als luchtvaartmeteoroloog gewerkt te hebben bij de Koninklijke Luchtmacht, ben ik in 1996 begonnen in de makelaardij. De luchtmacht is een uitstekende werkgever, zeker als je wilt studeren. Tijdens mijn periode bij de Luchtmacht heb ik de benodigde diploma's behaald voor de makelaardij.

Mijn carriere in de makelaardij is in 1997 begonnen  als assistent makelaar  bij Makelaarskantoor E.J.P. Sijlmans, in januari 1999 ben ik beëdigd als Makelaar/taxateur Onroerende zaken voor de rechtbank in Breda.

Anno 2003 ben ik samen met Peter Sijlmans eigenaar van de ERA Midden Brabant Groep. 

Prive houd ik me graag bezig met sportduiken, zo ben ik regelmatig onder water te vinden en ben ik tevens mede eigenaar van een duikschool. Als duikinstructeur is het bijzonder leuk om mensen enthousiast te krijgen over mijn hobby. Duiken doen we het hele jaar door in Nederland maar natuurlijk ook in het buitenland.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten. Boven of onder water.

Pam Smits  

 


Kemink Marian Kemink
marian@eratilburg.nl
013 5800203
06-51962705

In de tijd dat een groot deel van de huizen nog minder dan € 50.000,-- kostte (1992) ben ik met veel enthousiasme begonnen in de Tilburgse makelaardij. Reeds een jaar later heb ik mijn SVM-diploma’s behaald. Toch heeft het nog tot 2000 geduurd alvorens ik ben opgegaan voor mijn beëdiging tot Makelaar/taxateur. In de tijd hieraan voorafgaand heb ik een ruime ervaring mogen opbouwen in zowel de makelaardij als met het verrichten van zgn. WOZ-taxaties voor diverse gemeentes.

Na zelf 13 jaar in de Reeshof gewoond te hebben ben ik met name sinds 2001 in de Reeshof actief met de begeleiding bij de aan- of verkoop van woningen. Het blijft voor mij steeds weer een uitdaging om die persoonlijke aandacht en professionele begeleiding te geven waarom zo hard wordt gevraagd. De nieuwste uitdaging om voor ERA Tilburg een 2e vestiging in de Reeshof te gaan leiden heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.

In mijn spaarzame vrije tijd kunt u me o.a. tegenkomen tijdens een (berg)wandeling. 


Image not available Peter Sijlmans
peter@eratilburg.nl
013-5800203
06-20018816

Ik ben Peter Sijlmans en naast eigenaar van de ERA Midden Brabant Groep  tevens eigenaar van B.V. Makelaarskantoor E.J.P. Sijlmans.
Dit kantoor is een gespecialiseerd taxatiekantoor voor onroerende zaken. 
Makelaarskantoor E.J.P. Sijlmans heb ik in 1981 overgenomen van mijn vader die in 1962 voor zich zelf was begonnen
als makelaar in Tilburg. Makelaardij zit al vanaf een ver verleden in de familie. Zo was ook de opa van mijn vaders kant makelaar van beroep. In 1988 ben ik door de rechtbank in Breda beëdigd als makelaar-taxateur in onroerende zaken.
Sinds 2001 ben ik samen met Pam Smits eigenaar van de ERA Midden Brabantgroep.
Daarnaast vervul ik bestuursfunctie binnen de NVM makelaars kring Tilburg.

In mijn vrije tijd houdt ik me bezig met hardlopen en fotograferen van zowel de civiele als militaire luchtvaart.


Mathilde Mathilde Waslander
mathilde@erakaatsheuvel.nl
0416-279909


Hallo,

Sinds begin 2001 ben ik werkzaam bij ERA Tilburg Makelaardij. Vanaf dit moment heb ik me bezig gehouden met de binnendienst van deze jonge onderneming. De veelzijdigheid van taken sprak me erg aan. Geboeid door de materie van de makelaardij ben ik in 2002 begonnen met een opleiding bij het SOM.

Op dit moment werk ik bij ERA Kaatsheuvel makelaardij, dit is de jongste telg binnen de ERA Midden Brabant Groep. Gezien de succesvolle opbouw van ERA Tilburg ligt hier weer een nieuwe uitdaging. In  Kaatsheuvel houd ik me bezig met alle voorkomende werkzaamheden zowel in binnen als in buitendienst. Tevens coordineer ik nog een aantal aspecten voor de kantoren in Tilburg.


Image not available Jef Huijsmans
jef@eratilburg.nl
013-5800203
06-22400274

 


Image not available Ank Robben-vd Wouw
ank@eratilburg.nl
013-5800203