Bekijk al onze woningen
Van starterswoning tot villa. Vind de woning die bij u past in ons uitgebreide exclusieve online woningaanbod.
Bekijk ons woningaanbod
Wilt u uw woning verkopen?
Uw woning snel verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst zonder zorgen. Onze experts helpen u hier graag bij!
Kies voor onze professionele makelaars
Verkoop uw eigen woning met onze hulp
Gratis waardebepaling
Financieel advies

Onze financiële adviseurs helpen u door het doolhof van alle verschillende hypotheekproducten, verzekeringen en aanbieders.

Vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekadvies
Notarisdienst
Starters op de woningmarkt

Hypotheekadvies

Graag bieden wij onze klanten een allin service waarin wij u wensen te helpen met een compleet dienstenpakket. Via één loket is het dan mogelijk alles te regelen, van woning tot huisnotaris. In samenwerking met Cournot Adviseurs bieden wij u de mogelijkheid een advies over een hypotheek te verstrekken voor uw nieuwe woning. Ook begeleiding bij het oversluiten van uw hypotheek of ander financieel advies behoort tot de mogelijkheden. Afspreken kan overdag, ’s-avonds en in de weekeinden bij ons op kantoor in Tilburg of bij u thuis!

De aankoop van een woning met de bijhorende financiering is niet iets wat u dagelijks doet. Met alle verschillende aanbieders en bijhorende hypotheekproducten wordt het u niet heel gemakkelijk gemaakt. Deze adviseurs helpen u bij het maken van deze belangrijke beslissing. Door inzicht te krijgen in uw wensen en in uw huidige en toekomstige maandlasten, krijgt u een duidelijk beeld over welke hypotheek het beste bij u past.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een analyse gemaakt van uw huidige financiële situatie. De adviseur brengt samen met u uw wensen en behoeften in kaart. In het tweede gesprek krijgt u van de adviseur een helder en beknopt financieel advies over de te verwachten maandlasten. Omdat wij zijn gespecialiseerd in financiële producten leveren wij op maat gemaakte financiële plannen.

Wij wijzen u graag op de consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De folder 'verstandig een hypotheek kiezen' kunt u hier rustig bekijken. Deze folder geeft transparante en onafhankelijke informatie en is voor iedereen die een hypotheek wil oversluiten of een hypotheek wil afsluiten.Copyright © 2009 Cournot.nl, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate