Bekijk al onze woningen
Van starterswoning tot villa. Vind de woning die bij u past in ons uitgebreide exclusieve online woningaanbod.
Bekijk ons woningaanbod
Wilt u uw woning verkopen?
Uw woning snel verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst zonder zorgen. Onze experts helpen u hier graag bij!
Kies voor onze professionele makelaars
Verkoop uw eigen woning met onze hulp
Gratis waardebepaling

Aankoopmakelaar

Het kopen van een huis is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid. Wij staan u bij met het opstellen van uw onderhandelingsstrategie en voeren in overleg met u de onderhandelingen. Hierdoor bent u in staat om zo gunstig mogelijk de woning te verwerven.

Waarom zou u dit aan ons overlaten? Wij werken op basis van no-cure no-pay. Dit is even simpel als doeltreffend, immers u betaalt alleen voor deze dienst indien er een positieve prestatie wordt geleverd. Het tarief voor deze dienstverlening bedraagt 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs met een minimum tarief van € 995. Daarnaast bieden wij u deze dienst aan voor een allintarief van € 995 (inclusief BTW), u kunt hierdoor kiezen. Aankoopbemiddeling / aankoopmakelaar / aankoopbegeleiding op maat.

Wij begeleiden u vanaf het moment dat u een woning op het oog heeft tot aan de overdracht bij de notaris. 

Wilt u gebruik maken van deze service of nadere informatie wensen vraag hier informatie aan. 

Op dit moment zijn er een aantal positieve redenen te bedenken om nu juist een huis te kopen. De hypotheekrente is historisch gezien nog steeds laag, er is nu sprake van een kopersmarkt waardoor er nu te kiezen is, de NHG grens is met ingang van 1 juli verruimd waardoor bij woningen met een koopprijs tot € 312.500 de lasten nog lager kunnen worden.Copyright © 2010 Cournot.nl, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate