Bekijk al onze woningen
Van starterswoning tot villa. Vind de woning die bij u past in ons uitgebreide exclusieve online woningaanbod.
Bekijk ons woningaanbod
Wilt u uw woning verkopen?
Uw woning snel verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst zonder zorgen. Onze experts helpen u hier graag bij!
Kies voor onze professionele makelaars
Verkoop uw eigen woning met onze hulp
Gratis waardebepaling

Taxeren / bouwkundig / waardebepaling

Gratis waardebepaling
ERA-makelaars geven als enige makelaarsgroep op uw verzoek een gratis en vrijblijvende waardebepaling af van uw huidige woning. Dat is makkelijk als u zich aan het oriënteren bent op een andere woning en u wilt weten wat uw bestedingsruimte is. Een telefoontje is voldoende om een afspraak te maken. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Taxatie
Het taxeren van een woning of bedrijfsobject vergt de nodige specialisatie. Onze onderneming heeft een aantal beëdigde makelaars/taxateurs in dienst. Allemaal lid van de NVM en ingeschreven in het register Crmt. Onze taxatierapporten voldoen aan de normen van alle geldverstrekkers.

Een taxatierapport hebt u nodig bij de aankoop van uw woning ten behoeve van uw hypotheek maar denkt u ook aan een taxatierapport bij de bepaling van de hoogte van de successierechten, overgang van zakelijk onroerend goed naar privé, WOZ-beschikking et cetera.

Bouwkundig rapport
ERA Tilburg biedt u de mogelijkheid van een uitgebreid onafhankelijk bouwkundig rapport. Het opstellen van een dergelijk rapport is aan te bevelen bij de aan- of verkoop van uw woning. Het uiteindelijke rapport voldoet aan alle belangrijke eisen die gesteld zijn t.b.v de Nationale Hypotheek Garantie. De bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door ervaren bouwkundige.

Met alle bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn, bouwkundig rapport en / of  taxatierapport / waardebepaling in Tilburg / Goirle / Rijen / Gilze. Uw taxateur voor Tilburg en omgeving.


Copyright © 2010 Cournot.nl, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate