Bekijk al onze woningen
Van starterswoning tot villa. Vind de woning die bij u past in ons uitgebreide exclusieve online woningaanbod.
Bekijk ons woningaanbod
Wilt u uw woning verkopen?
Uw woning snel verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst zonder zorgen. Onze experts helpen u hier graag bij!
Kies voor onze professionele makelaars
Verkoop uw eigen woning met onze hulp
Gratis waardebepaling
Financieel advies

Onze financiële adviseurs helpen u door het doolhof van alle verschillende hypotheekproducten, verzekeringen en aanbieders.

Vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekadvies
Notarisdienst
Starters op de woningmarkt

Heubergerstraat 67, TILBURG

Vraagprijs € 269000,-
Beschrijving
Heubergerstraat 67 te Tilburg

Droomt u ook van een woning waarin u de ruimte heeft? Dan is deze uitgebouwde hoekwoning, gelegen in de wijk “Heikant”, wellicht iets voor u. Een inhoud van ca. 420 m en een woonoppervlakte van ca. 150 m zijn maten die er niet om liegen. En dan staat dit geheel ook nog op een perceel van 310 m. Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1974 en in 2000 aan de zijkant, ter plaatse van de woonkamer, fraai uitgebouwd. De woning beschikt tevens over een vrijstaande stenen berging en een carport. Maak snel een bezichtigingsafspraak via ons kantoor, want deze droom is duidelijk geen bedrog.

Algemeen:

: bouwjaar 1974.
: bouwjaar uitbouw 2000.
: gelegen op 2 percelen van elk 155 m.
: totaal perceeloppervlakte van 310 m!!
: inhoud woning circa 420 m.
: woonoppervlakte van 150 m.
: cv-ketel (Agpo HR combiketel, bouwjaar 2000).
: vrijstaande stenen berging en carport.

Indeling begane grond:

U betreedt de woning middels de hal, die u toegang biedt tot de toiletruimte en de woonkamer. Vanuit de entree betreedt u de woonkamer.

Woonkamer:
De uitgebouwde L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 55 m. De uitbouw is voorzien van vloerverwarming, convectorputten en dubbelglas. Tevens is de woonkamer voorzien van twee afzonderlijke schuifpuien, welke toegang verschaffen tot respectievelijk de voor- en achtertuin. In de woonkamer is een sfeervolle openhaard en een provisieruimte aanwezig. De woonkamer biedt u tevens toegang tot de open keuken en bijkeuken.

De keuken is eenvoudig van opzet, doch verkeert in goede staat van onderhoud. De woonkamer en keuken worden gescheiden door een bar. De keuken verschaft u toegang tot de open bijkeuken. Deze bijkeuken biedt u toegang tot de tuin.

Indeling eerste verdieping:

U betreedt de eerste verdieping middels de vaste trap, vanuit de woonkamer, welke uitmondt in de overloop. De overloop biedt u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een stook/wasruimte. De ouderslaapkamer is voorzien van bergzolder bereikbaar middels een vaste trap. Vanuit deze bergzolder is een afgesloten berging bereikbaar. De eenvoudige geheel betegelde badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en toilet. In de stook/wasruimte bevinden zich de opstelplaats van de cv-ketel (Agpo HR combiketel, bouwjaar 2000) en het aansluitpunt ten behoeve van de wasapparatuur.

Tuin en berging:

De fraai aangelegde tuin is voorzien van een open terras, een overkapt terras, een sfeervolle buitenhaard, gazon en vele vaste planten. Vanuit de tuin is de vrijstaande stenen berging (voorzien van elektra) bereikbaar, met aan de zijkant een overkapte houtopslag voor de openhaard. Aan de zijkant van de berging is de carport gesitueerd.


Copyright © 2009 Cournot.nl, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate