Bekijk al onze woningen
Van starterswoning tot villa. Vind de woning die bij u past in ons uitgebreide exclusieve online woningaanbod.
Bekijk ons woningaanbod
Wilt u uw woning verkopen?
Uw woning snel verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst zonder zorgen. Onze experts helpen u hier graag bij!
Kies voor onze professionele makelaars
Verkoop uw eigen woning met onze hulp
Gratis waardebepaling
Financieel advies

Onze financiële adviseurs helpen u door het doolhof van alle verschillende hypotheekproducten, verzekeringen en aanbieders.

Vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekadvies
Notarisdienst
Starters op de woningmarkt
Era Tilburg Weblog

Wat ons bezig houdt, opmerkelijke nieuwsfeiten en nieuwe woningen. Je vindt het allemaal op onze weblog.

Complete weblog
Huis van de week
Nieuwsitems

Bredaseweg 97, Tilburg

Vraagprijs € 189000,-
Beschrijving

Wilt u wonen in een knusse tussenwoning met diepe kindvriendelijke achtertuin in de buurt van het centrum? Dan is een bezichtiging van deze woning de moeite waard! Rondom deze woning zijn diverse voorzieningen op loopafstand bereikbaar zoals het theater, winkelcentrum, restaurants, centraal station, scholen en de diverse hoofdwegen. En toch kunt u recht voor de deur parkeren. De woning is extra geļsoleerd om geluidsoverlast van het verkeer te voorkomen.

De tuin heeft een diepte van ca. 35 meter en is gelegen op het noorden vanwege de diepte is er altijd wel ergens zon aanwezig. De tuin heeft een mooi sfeervol terras met leuke waterpartij en vanwege de grootte heb je niet de indruk in een stadscentrum te wonen. In de tuin staat een fraaie notenboom die jaarlijks voor kilo’s walnoten zorgt. Er is vanuit de tuin toegang tot een brandgang met ontsluiting naar de openbare weg. Tevens is er een lijdend recht van overpad met het belendend perceel, maar hier wordt nauwelijks gebruik van gemaakt.

Daarnaast beschikt de woning op de begane grond over een woonkamer, keuken, bijkeuken en badkamer. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een tweede toilet. De zolderruimte is ook nog geschikt als extra slaapkamer. De woning wordt verwarmd middels een CV installatie, er is gedeeltelijk dubbel glas geplaatst en de voor- en achterzijde zijn voorzien van elektrische rolluiken.

De combi CV installatie is van het merk Remeha en heeft het bouwjaar 2000. De volledig betegelde badkamer beschikt over een stoomcabine douche, toilet en wastafel in meubel.
 
In de woonkamer is een openhaard met parketvloer aanwezig. De wanden zijn afgewerkt met behang en het plafond is voorzien van spuitwerk. Vanuit de bijkeuken bereikt u de fraaie tuin.

Deze woning komt ook in aanmerking voor een starterslening van de gemeente Tilburg. Meer informatie is op te vragen bij ons kantoor.

Copyright © 2010 Cournot.nl, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate