Bekijk al onze woningen
Van starterswoning tot villa. Vind de woning die bij u past in ons uitgebreide exclusieve online woningaanbod.
Bekijk ons woningaanbod
Wilt u uw woning verkopen?
Uw woning snel verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst zonder zorgen. Onze experts helpen u hier graag bij!
Kies voor onze professionele makelaars
Verkoop uw eigen woning met onze hulp
Gratis waardebepaling
Financieel advies

Onze financiële adviseurs helpen u door het doolhof van alle verschillende hypotheekproducten, verzekeringen en aanbieders.

Vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekadvies
Notarisdienst
Starters op de woningmarkt
Era Tilburg Weblog

Wat ons bezig houdt, opmerkelijke nieuwsfeiten en nieuwe woningen. Je vindt het allemaal op onze weblog.

Complete weblog
Huis van de week
Nieuwsitems

Burgemeester Van Meursstraat 13, Tilburg

Vraagprijs € 422500,-
Beschrijving

Royale uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande garage. Gelegen in de zeer gewilde woonwijk Zorgvlied. Ontworpen door de bekende Amsterdamse architect W.M. Dudok. De woning is gelegen op een perceel van ca. 302 m2. Een ruime woning met 5 kamers (eventueel 6 kamers). Dient nog wel volledig gemoderniseerd te worden. Er is een bouwkundig rapport ter inzage.

Indeling:
Entree/vestibule. Fraaie klassieke tussendeur naar de gang. Trapopgang. Deur naar de kelder. Toiletruimte met toilet en fontein. Loopdeur naar de ruime keuken van ca. 14m2. Gedateerde keukenblok. In de keuken bevindt zich een kast met de c.v.-combiketel (Remeha, 2006). Loopdeur naar de tuin. Via de keuken en de gang kunt u de zeer ruime uitgebouwde woonkamer betreden. De woonkamer is ca. 47 m2 en de uitbouw is 10,5 m2. De uitbouw heeft een schuifpui naar de tuin en is voorzien van een tegelvloer en convectorput. De woonkamer is voorzien van een luxe parketvloer (Afzelia hout).

1e verdieping:
Ruime overloop welke toegang biedt tot 2 zeer royale slaapkamers (respectievelijk 26,6 m2 en 20m2) en een badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is eventueel nog te verdelen in 2 kamers. Er is een loopdeur naar het balkon. Vrij eenvoudig kan er een groot dakterras gemaakt worden op de uitbouw. De beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De nette gedateerde badkamer is voorzien van een douchegedeelte, 2e toilet en een wastafel. De badkamer is voorzien van een rond raam (kenmerkend voor een Dudok woning).

2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare royale 2e verdieping. Deze verdieping is verdeeld in 3 zolderkamers. En ruime zolderkamer en 2 kleinere kamers. De grote kamer is voorzien van een modern groot Velux dakraam, een wastafel en een radiator. De kleine kamers hebben een authentieke dakkapel en zijn eveneens voorzien van een radiator.

Garage/berging:
Vrijstaande stenen garage/berging voorzien van elektra.

Naast de woning is een ruime oprit aanwezig, geschikt voor meerder auto’s.

Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin staat redelijk vol met planten, struiken en bomen. Iemand met “groene” vingers kan hier een mooie, privacybiedende tuin van maken. De achterom is via de zijkant van het perceel.Copyright © 2010 Cournot.nl, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate